loader image
Hírek

Autós szafari park nyílik Szadán!

Autós szafari park nyílik május 1-jén Szadán! A Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz ilyen módon próbál megoldást találni arra, hogy hagyományos bevételi forrásaik nélkül el tudják tartani közel 100 állatukat.

Autós szafari park

A koronavírus miatt nagyon nehéz helyzetbe került a Magyar Nemzeti Cirkusz és a Richter Flórián Cirkusz is. A két társulat bevételi forrás nélkül maradt. Hatalmas költségeket jelent a két cirkusz közel 100 állatának eltartása, de mégsem adománygyűjtő akciókba kezdtek, hanem saját megoldást kerestek. Ifj. Richter József cirkuszigazgató nagy álma volt egy autós szafari park. Ez most megvalósul, május 1-jével megnyit a Safari Park  Szadán.

5 hektáros területen, közel 100 állat, gyönyörű környezetben, ami hatalmas élmény a nézőknek. Saját autójukkal a zsiráfok, elefántok, zebrák között haladhatnak. Ráadásul még az állatok eltartásához is hozzájárulnak ezzel. Természetesen járványügyi szempontból is mindennek megfelel ez a megoldás. Saját autóját nem hagyhatja el senki, ezáltal nincs kapcsolat a többi látogatóval. Ez a lehetőség a jelenlegi korlátozások betartása mellett biztosítja az emberek „kimozdulását” úgy, hogy egymást nem fertőzik, de ezzel mégis kicsit kiléphetnek a közösségi életbe, betartva a korlátozásokat.

Autós Safari Park

Jegyárak:

  • Gyerek 14 éves korig: 1500 Ft;
  • Felnőtt: 2000 Ft.

A Safari Parkot mindenki csak saját autójával veheti igénybe.

További információ és jegyvásárlás a Magyar Nemzeti Cirkusz weboldalán.

Képek forrása a Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük