loader image
HírekInfiniti

Változó kompressziós turbóval jön a QX50

Az új QX50 az eddigi legimpozánsabb Infiniti: a prémium közepes méretű SUV világelső változó kompressziós motorral, kiemelkedő formatervezéssel és páratlan belső térrel rendelkezik egy teljesen új platformon.

A QX50 a legfontosabb jármű, amelyet valaha is bemutattunk, és tökéletesen képviseli márkánkat: gyönyörű formatervezés, fejlett technológia és elképesztő teljesítmény. Prémium, közepes méretű SUV-ként ez a megfelelő jármű a megfelelő időben a világ egyik leggyorsabban növekvő szegmensében. (Christian Meunier, az INFINITI Global Division alelnöke)

Változó kompressziós turbó

A VC-Turbo motor a világ első változó kompressziós motorja amely gyártásba kerül, egyesítve egy 2 literes turbófeltöltős benzinmotor teljesítményét egy négyhengeres dízelmotor nyomatékával és hatékonyságával.

A motor 268 lóerőt (200 kW) és 380 Nm nyomatékot, a legjobb négyhengeres erő és nyomaték kombinációját kínálja. Az elsőkerék meghajtású modellek az üzemanyag-hatékonyság 35% -os javulását jelentik az előző V6-os benzines QX50-hez képest; az összkerékhajtású modelleknél a javulás 30%.

A motor fokozatmentes sebességváltóval (CVT) párosul, a zökkenőmentes energiaellátás érdekében. Végtelen számú fogaskereke tökéletesen illeszkedik a motor átalakulásához.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük