loader image
HírekHondaZöld

Bemutatkozott az új Honda Jazz és Jazz Crosstar

A Honda Hungary rendhagyó, a távolságtartási szabályokat is betartó sajtótájékoztatón öt fős kiscsoportokban mutatta be két új modelljét, az új Honda Jazz és a Jazz Crosstar modelleket.

Szabó Ildikó, a Honda hazánkért felelős PR vezetője ismertette az új koncepciót, és jelezte azt is, hogy a koronavírus járvány miatt a gépjárműiparban is közel 50%-os a visszaesés. Emellett hangsúlyozta, hogy a Honda az elektrifikáció mellett tette le a voksát, amelyet a két új modell is tükröz. A Honda élen jár a hibrid fejlesztésekben, 1999 óta milliónyi hibrid járművet adott el szerte a világban.

Honda Jazz és Jazz Crosstar

A kompakt autóknál különösen fontos a mindennapi igényekhez való alkalmazkodás, és erre a Honda mindig jó válaszokat ad. Erre az egyik legjobb példa a remek Honda Sensing kibővítése. Újdonság, hogy az A-oszlopot ultravékonnyá változtatva, a látómező 69 fokról 90 fokra nőtt, ez kategóriaelső érték. Szintén újdonság a Honda Személyi Asszisztens és a My Honda+ okostelefon alkalmazás. A beltérben fokozták a kényelmet, nagyobb helykínálat a hátsó üléseknél és vastagabb hátsó légpárnák, felhasználóbarát, vékony kijelző.

Magával ragadó menetdinamika

A kiváló menetdinamikát az e:HEV Hybrid hajtáslánc biztosítja, három menetüzemmóddal: elektromos, hibrid és benzines, amelyek között a váltás észrevehetetlen a bent ülők számára. 190 LE és 253 NM csúcsteljesítmény és forgatónyomaték, 9,4 másodperces (Jazz), illetve 9,9 másodperces (Jazz Crosstar) gyorsulás.

A hagyományokra építve, hight-tech elemekkel kiegészítve két dizájnos járgány született, alig várjuk, hogy alaposabban is kipróbálhassuk!

Góczán Bettina

Sportos, rutinos női vezető vagyok. 17 éves korom óra forgatom a kormányt. Anyaként a biztonságra törekszem a közlekedésben is, de nem szeretek késni és órákig sorban állni. Napi szinten vezetek az agglomerációból a fővárosba. Dugók mentén, kerülőutak gyorsításával. Két gyereket hordok iskolába, edzésre. Aktív hétvégékkel, sok outdoor programmal fűszerezve. Vezettem már motort, traktort, go-kartot, quadot, hajót. Milyen egy anya a volánnál? Hát ilyen.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük